تقویت سیستم ایمنی

تقویت سیستم ایمنی

تقویت سیستم ایمنی

۱۵ ماده غذایی که سیستم ایمنی را تقویت می کنند

 

تقویت سیستم ایمنی
تقویت سیستم ایمنی

 

تقویت کننده سیستم ایمنی

تغذیه غذاهای خاص بدن ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

اگر به دنبال راه هایی برای جلوگیری از سرماخوردگی در زمستان و آنفولانزا هستید ، اولین قدم شما باید مراجعه به فروشگاه مواد غذایی محلی شما باشد.

وعده های غذایی خود را طوری برنامه ریزی کنید که شامل این ۱۵ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن باشد .

۱٫مرکبات

بیشتر افراد بعد از سرما خوردن به ویتامین C روی می آورند. دلیل این امر به ایجاد سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

تصور می شود ویتامین C باعث افزایش تولید گلبولهای سفید می شود . اینها برای مبارزه با عفونت ها مهم هستند.

مرکبات محبوب:

  • گریپ فروت
  • پرتقال ها
  • نارنگی
  • لیمو
  • لیموترش سبز
  • کلمنتین

از آنجا که بدن شما آن را تولید یا ذخیره نمی کند ، برای ادامه سلامتی به ویتامین C روزانه نیاز دارید.

تقریباً تمام مرکبات دارای ویتامین C زیادی هستند و با انتخاب چنین تنوعی ، می توان به راحتی هر وعده غذایی این ویتامین را اضافه کرد.

۲٫فلفل قرمز زنگ

اگر فکر می کنید مرکبات دارای بیشترین ویتامین C از هر میوه یا سبزی است ، دوباره فکر کنید.

برای هر اونس ، فلفل قرمز زنگ حاوی دو برابر ویتامین C مرکبات است. آنها همچنین منبع غنی بتا کاروتن هستند.

علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن ، ویتامین C ممکن است به حفظ سلامت پوست کمک کند. بتا کاروتن به سلامتی چشم و پوست شما کمک می کند.

۳٫کلم بروکلی

کلم بروکلی با ویتامین ها و مواد معدنی فوق العاده است.

کلم بروکلی با داشتن ویتامین های A ، C و E و همچنین بسیاری آنتی اکسیدان ها و فیبر دیگر ، یکی از سالم ترین سبزیجات است که می توانید روی میز خود بگذارید .

نکته اصلی حفظ قدرت آن ، پختن آن در حد امکان – یا حتی بهتر ، اصلاً – نیست.

۴٫سیر

سیر تقریباً در همه غذاهای دنیا یافت می شود.

این ماده کمی زنگ به غذا اضافه می کند و برای سلامتی شما ضروری است.

تمدنهای اولیه ارزش آن را در مبارزه با عفونت ها تشخیص داده اند.

بر اساس منبع ملی اعتماد کامل سلامت و سلامت یکپارچهسیر ممکن است به کاهش فشار خون و کندتر شدن سختی شریان ها نیز کمک کند. به نظر می رسد خواص تقویت کننده ایمنی سیر از غلظت سنگین ترکیبات حاوی گوگرد مانند آلیسین ناشی می شود.

۵٫ زنجبیل

زنجبیل ماده دیگری است که بسیاری از آنها بعد از بیمار شدن به آن روی می آورند.

زنجبیل ممکن است به کاهش التهاب کمک کند ، که می تواند به کاهش گلودرد و سایر بیماریهای التهابی کمک کند.

زنجبیل همچنین ممکن است به کاهش حالت تهوع کمک کند .

در حالی که از آن در بسیاری از دسرهای شیرین استفاده می شود ، زنجبیل مقداری از گرما را به شکل زنجبیل ، وابسته به کپسایسین بسته بندی می کند.

۶٫اسفناج

اسفناج لیست ما را نه تنها به دلیل اینکه سرشار از ویتامین C است ، بلکه دارای آنتی اکسیدان ها و بتا کاروتن های زیادی نیز هست ، که ممکن است توانایی ضد عفونی سیستم ایمنی بدن را افزایش دهد.

شبیه به کلم بروکلی ، اسفناج هنگام تهیه هرچه کمترین غذای سالم است به طوری که مواد مغذی خود را حفظ کند.

با این حال ، پخت و پز سبک ویتامین A را تقویت می کند و باعث می شود مواد مغذی دیگر از اسید اگزالیک آزاد شوند.

۷٫ماست

به دنبال ماست هایی که دارای “فرهنگ های زنده و فعال” هستند باشید ، مانند ماست یونانی

این فرهنگ ها ممکن است سیستم ایمنی بدن شما را برای کمک به مبارزه با بیماری ها تحریک کنند.

سعی کنید به جای انواع ماشینی که از قبل پر شده و قند آنها قند باشد ، ماست های ساده تهیه کنید. می توانید ماست ساده را با میوه های سالم و یک جوش شیرین به جای آن شیرین کنید.

ماست همچنین می تواند منبع خوبی برای ویتامین D باشد ، بنابراین سعی کنید مارک های تقویت شده با ویتامین D را انتخاب کنید.

ویتامین D به تنظیم سیستم ایمنی بدن کمک می کند و تصور می شود که دفاع طبیعی بدن ما در برابر بیماری ها را تقویت می کند.

۸٫بادام

ویتامین E وقتی پیشگیری و مقابله با سرماخوردگی را به همراه دارد ، تمایل به برداشتن ویتامین C به همراه داشتن ویتامین C می باشد. اما ویتامین E برای سیستم ایمنی سالم مهم است.

این یک ویتامین محلول در چربی است ، به این معنی که نیاز به وجود چربی دارد تا به درستی جذب شود. آجیل ها مانند بادام سرشار از ویتامین هستند و همچنین چربی های سالم دارند. یک وعده نیمی از فنجان ، که تقریباً ۴۶ مغز بادام با پوسته پوسته است ، تقریباً ۱۰۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین E را تأمین می کند.

۹٫زردچوبه

شما ممکن است زردچوبه را به عنوان یک ماده اصلی در بسیاری از کرها بدانید.

اما این ادویه روشن و تلخ زرد نیز سالهاست که به عنوان ضد التهابی در معالجه هر دو آرتروز و آرتریت روماتوئید مورد استفاده قرار می گیرد .

همچنین،منبع معتبر تحقیقنشان می دهد غلظت بالای کورکومین ، که رنگ متمایز آن به زردچوبه می دهد ، می تواند به کاهش آسیب های عضلانی ناشی از ورزش کمک کند.

۱۰٫چای سبز

هر دو چای سبز و سیاه مملو از فلاونوئیدها ، نوعی آنتی اکسیدان است.

در جایی که چای سبز واقعاً عالی است ، در سطح اپی گالوکاتینین گالات یا EGCG یکی دیگر از آنتی اکسیدان های قدرتمند است. نشان داده شده است که EGCG عملکرد سیستم ایمنی را تقویت می کند.

فرایند تخمیر چای سیاه باعث از بین رفتن بسیاری از EGCG می شود. از طرف دیگر ، چای سبز بخارپز شده و تخمیر نمی شود ، بنابراین EGCG حفظ می شود.

۱۱٫پاپایا

پاپایا میوه دیگری است که دارای ویتامین C است.

۲۲۴ درصد از مقدار ویتامین C که روزانه توصیه می شود را در یک پاپایا پیدا کنید.

پاپایاس همچنین یک آنزیم هضم کننده به نام پاپائین دارد که دارای اثرات ضد التهابی است.

پاپایاها مقادیر مناسبی از پتاسیم ، ویتامین های گروه B و فولات دارند که همگی برای سلامت کلی شما مفید هستند.

۱۲٫کیوی

مانند پاپایاها ، کیوی ها به طور طبیعی پر از یک تن مواد مغذی ضروری از جمله فولات ، پتاسیم ، ویتامین K و ویتامین C هستند.

ویتامین C سلول های سفید خون را برای مقابله با عفونت تقویت می کند ، در حالی که سایر مواد مغذی کیوی بقیه بدن شما را به درستی کار می کند.

۱۳٫مرغ

هنگامی که بیمار هستید ، سوپ مرغ چیزی بیش از یک غذای خوب و دارای اثر دارونما نیست.

این امر به بهبود علائم سرماخوردگی کمک می کند و همچنین در وهله اول از ابتلای شما به بیمار جلوگیری می کند.

مرغداری مانند مرغ و بوقلمون از نظر ویتامین B-6 سرشار است.

ویتامین B-6 در بسیاری از واکنشهای شیمیایی که در بدن اتفاق می افتد ، نقش مهمی دارد. همچنین برای تشکیل گلبول های قرمز جدید و سالم بسیار حیاتی است .

سهام یا مایع ساخته شده توسط جوشاندن استخوان های مرغ حاوی ژلاتین ، کندرویتین و سایر مواد مغذی برای بهبود روده و ایمنی بدن است.

۱۴٫تخمه آفتابگردان

دانه‌های آفتابگردان پر از مواد مغذی از جمله فسفر ، منیزیم و ویتامین B-6 هستند. آنها همچنین از نظر ویتامین E ، یک آنتی اکسیدان قدرتمند ، بسیار غنی هستند.

ویتامین E در تنظیم و حفظ عملکرد سیستم ایمنی از اهمیت برخوردار است. غذاهای دیگر با مقادیر زیادی ویتامین E شامل آووکادو و سبزیجات برگ تیره هستند.

۱۵٫صدف

صدف برای بسیاری از افرادی که سعی در تقویت سیستم ایمنی بدن ندارند ، صدف را به ذهن می اندازد ، اما بعضی از انواع صدف ها دارای روی هستند.

روی به اندازه بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر مورد توجه قرار نمی گیرد ، اما بدن ما به آن احتیاج دارد تا سلول های ایمنی بدن بتوانند همانطور که در نظر گرفته شده عمل کنند.

اشتراک گذاری این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید