تغذیه و آشپزیخواص مواد غذایی

خواص روغن کنجد

بررسی مزایای روغن کنجد

۱۰ مزیت علمی خواص روغن کنجد

"خواص

 

۱.حاوی آنتی اکسیدان است.

روغن کنجد حاوی دو آنتی اکسیدان است که ممکن است اثرات  مفیدی بر سلامتی شما داشته باشد.

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که به کاهش آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند.

تجمع رادیکالهای آزاد در سلول های بدن ممکن است منجر به التهاب و بیماری شود.

یک مطالعه یک ماهه در موش صحرایی نشان داد که مصرف مکمل های روغن کنجد ، از بدن در برابر آسیب های سلول های قلبی محافظت می کنند.

در همان مطالعه ، فعالیت آنتی اکسیدانی در موش هایی که روزانه حدود ۲ یا ۵ میلی لیتر روغن کنجد در هر پوند (۵ یا ۱۰ میلی لیتر در کیلوگرم) از وزن بدن دریافت می کردند ، افزایش یافته است.

۲. خواص ضد التهابی روغن کنجد

التهاب مزمن می تواند مضر بوده و منجر به بیماری شود .

از  مزایای این روغن  می توان به مقابله با التهاب اشاره کرد.

طب سنتی تایوانی مدتهاست که از روغن کنجد به دلیل خاصیت ضد التهابی آن برای معالجه التهاب مفاصل ، دندان درد و خراش استفاده می کند.

اخیراً ، مطالعات حیوانات  نشان داده است که روغن کنجد می تواند التهاب را کاهش دهد ، که یکی از مزایای اصلی سلامتی آن باشد.

۳.خواص روغن کنجد برای قلب مفید است .

یک تحقیق  نشان می دهد که یک رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع نشده برای سلامت قلب مفید است

از خواص  این روغن است که  ۸۲٪ اسیدهای چرب اشباع نشده را تشکیل می دهد.

به طور خاص ، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۶ است.

اسیدهای چرب امگا ۶ نوعی چربی اشباع نشده است که برای رژیم غذایی شما ضروری است و نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی دارد.

تحقیقات در موش صحرایی نشان می دهد که خواص روغن کنجد ممکن است به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک کند و حتی باعث کند شدن پلاک در شریان های شما شود

در حقیقت ، در صورت استفاده از روغنهای پر چربیهای اشباع ، ممکن است میزان کلسترول شما را کاهش دهد .

۴.به کنترل قند خون کمک می کند.

از خواص روغن کنجد  می توان به این مورد اشاره کرد که تنظیم قند خون کمک می کند،که به ویژه برای مبتلایان به دیابت بسیار مهم است.

روغن کنجد حتی ممکن است در تنظیم طولانی مدت قند خون نقش داشته باشد .

۵.  در درمان آرتروز مؤثر است. 

استئوآرتریت نزدیک به ۱۵٪ از جمعیت را مبتلا می کند و یکی از دلایل عمده درد مفاصل است

در یک مطالعه ۲۸ روزه ، محققان با دوزهای روزانه ۵/۰ میلی لیتر در هر پوند (۱ میلی لیتر در کیلوگرم) وزن بدن ، این ماده را به موش ها تزریق کردند.

موش ها علائم استرس اکسیداتیو و علائم مفاصل مانند درد مفاصل را کاهش دادند

اگرچه مطالعات حیوانی نشان داده اند كه روغن كنجد می تواند آرتریت را تسریع كند ، اما تحقیقات در انسان لازم است.

۶.به بهبود زخم ها و سوختگی ها کمک کند

در حالی که روغن کنجد به دلیل فواید سلامتی آن مصرف می شود ، ممکن است از این ماده برای زخم ها و سوختگی نیز بصورت موضعی استفاده شود.

مطالعات دیگر نشان داده اند که درمان موضعی با روغن کنجد باعث کاهش زمان بهبودی سوختگی و زخم می شود.

توانایی روغن در تسریع در بهبود زخم ها و سوختگی ها را می توان به خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن نسبت داد.

۷.در برابر اشعه ماوراءبنفش مقاوت می کند.

برخی تحقیقات نشان می دهد که روغن کنجد در برابر صدمات ناشی از اشعه ماوراء بنفش محافظت کند ، که می تواند به پوست شما آسیب برساند.

این اثر به احتمال زیاد به دلیل خاصیت بالای آنتی اکسیدانی آن است.

در حقیقت ، این مقاومت را دارد که در مقابل ۳۰٪ از اشعه ماوراء بنفش مقاومت کند ، در حالی که بسیاری از روغنهای دیگر مانند روغن نارگیل ، بادام زمینی و روغن زیتون تنها در مقابل ۲۰٪ مقاومت می کنند.

منابع متعددی ادعا می کنند که روغن کنجد می تواند یک ضد آفتاب طبیعی مناسب و دارای SPF طبیعی باشد.

با این حال ، در مورد اثربخشی آن برای محافظت در برابر اشعه های شدید خورشید تحقیقات محدودی وجود دارد ، بنابراین بهتر است از ضد آفتاب استفاده کنید

۸.مزایای بالقوه روغن کنجد

برخی از شواهد نشان می دهد که  خواص روغن کنجد ممکن است مزایای زیر را ارائه دهد:

کیفیت خواب را بهبود می بخشد.

یک مطالعه نشان داد که ریختن روغن روی پیشانی ۲۰ شرکت کننده در طی ۷ جلسه ۳۰ دقیقه ای در طی یک دوره ۲ هفته ای ، کیفیت خواب و کیفیت زندگی را در مقایسه با درمان دارو بهبود داده است .

۹.تسکین درد های موضعی

کاربرد موضعی و درد را تسکین دهد. برخی از مطالعات نشان داده اند که ماساژ با این روغن ممکن است به کاهش درد بازو و پا کمک کند.

ممکن است سلامت مو را بهبود بخشد. ترکیبات موجود در این روغن باعث افزایش درخشش و قدرت مو می شود.

یک مطالعه هشت هفته ای نشان داد که مصرف مکمل های متشکل از سسامین و ویتامین E روزانه باعث تقویت قدرت و درخشش مو می شود

۱۰ .راه های آسان برای اضافه کردن آن به رژیم غذایی خود

روغن کنجد یک طعم خوشمزه و مغذی را به طیف گسترده ای از ظروف اضافه می کند.

این یک ماده محبوب در غذاهای آسیایی و خاورمیانه است.

انواع مختلفی از این روغن وجود دارد که هر یک طعم و کمی عطر متفاوت دارند.

روغن کنجد تصفیه شده ، که فرآوری بیشتری انجام می شود ، دارای طعم خنثی است و برای سرخ کردن یا عمیق شدن آن بهترین است.

روغن کنجد طعم دار دارای رنگ قهوه ای عمیق و طعم ظریف است که باعث  استفاده به بهترین شکل برای پانسمان است..

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن