تغذیه و آشپزیخواص مواد غذایی

خواص زنجبیل

۱۱ مزیت سلامتی زنجبیل اثبات شده

 

خواص زنجبیل
خواص زنجبیل

زنجبیل یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین ادویه های کره زمین است.

این ماده حاوی مواد مغذی و ترکیبات فعال زیستی است که فواید قدرتمندی برای بدن و مغز شما دارند.

در این مطلب ۱۱ فایده سلامتی  و خواص زنجبیل  وجود دارد که توسط تحقیقات علمی پشتیبانی می شوند.

۱٫زنجبیل حاوی ماده ای با خواص دارویی قدرتمند است

زنجبیل گیاهی گلدار است که از چین سرچشمه گرفته است.

ریزوم (قسمت زیرزمینی ساقه) بخشی است که معمولاً به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرد.

اغلب به آن ریشه زنجبیل یا به سادگی زنجبیل گفته می شود.

زنجبیل دارای سابقه بسیار طولانی در استفاده و  اشکال مختلف ست.

از این ماده برای کمک به هضم ، کاهش تهوع و کمک به مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی استفاده شده است.

زنجبیل را می توان  تازه ، خشک ، پودر یا به عنوان روغن یا آب میوه استفاده کرد .

گاهی به غذاهای فرآوری شده و مواد آرایشی اضافه می شود.

این یک ماده بسیار متداول در دستور العمل ها است.

عطر و طعم بی نظیر زنجبیل از روغنهای طبیعی آن به دست می آید که مهمترین آن زنجبیل است.

زنجبیل یک ترکیب اصلی فعال زیستی در زنجبیل است که مسئول بسیاری از خواص دارویی آن است.

۲٫ زنجبیل می تواند بسیاری از حالت های حالت تهوع را درمان کند

به نظر می رسد زنجبیل در برابر حالت تهوع بسیار مؤثر است

به عنوان مثال ، سابقه طولانی در استفاده از آن به عنوان داروی بیماری دریایی وجود دارد ، و شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ممکن است به همان اندازه داروهای تجویزی مؤثر باشد

زنجبیل همچنین ممکن است تهوع و استفراغ را بعد از عمل تسکین دهد.

طبق بررسی ۱۲ مطالعه که در کل ۱،۲۷۸ زن باردار انجام شده است ، ۱-۱٫۵ گرم زنجبیل می تواند علائم تهوع را به میزان قابل توجهی کاهش دهد

اگرچه زنجبیل ایمن به حساب می آید ، قبل از مصرف مقادیر زیاد در صورت بارداری با پزشک خود مشورت کنید.

برخی معتقدند مقادیر زیادی می تواند خطر سقط جنین را افزایش دهد ، اما در حال حاضر هیچ مطالعه ای برای حمایت از این امر وجود ندارد.

۳٫ زنجبیل قادر است درد عضلانی را کاهش دهد

ن زنجبیل در برابر درد عضلانی ناشی از ورزش موثر است.

در یک مطالعه ، مصرف ۲ گرم زنجبیل در روز ، به مدت ۱۱ روز ، درد عضلات را در افرادی که تمرین انجام می دهند را کاهش می دهد .

زنجبیل تأثیر فوری ندارد ، اما ممکن است در کاهش پیشرفت روزانه درد عضلات مؤثر باشد

۴٫ اثرات ضد التهابی زنجبیل می تواند به آرتروز کمک کند

استئوآرتریت یک مشکل بهداشتی شایع است.

این مورد شامل تخریب مفاصل در بدن است و منجر به علائمی مانند درد مفاصل و سفتی می شود.

در یک کارآزمایی کنترل شده از ۲۴۷ فرد مبتلا به آرتروز زانو ، افرادی که عصاره زنجبیل مصرف کرده بودند ، درد کمتری داشتند و به داروهای کمتری نیاز داشتند

یک مطالعه دیگر نشان داد که ترکیبی از روغن زنجبیل ، ماستیک ، دارچین و روغن کنجد ، می تواند درد و سفتی را در بیماران استئوآرتریت هنگام استفاده موضعی کاهش دهد

۵٫ زنجبیل قند خون را به طرز چشمگیری کاهش داده و عوامل خطر بیماری قلبی را بهبود می دهد

این زمینه از تحقیقات نسبتاً جدید است ، اما زنجبیل ممکن است خواص ضد دیابتی قدرتمندی داشته باشد.

در یک مطالعه اخیر در سال ۲۰۱۵ از ۴۱ شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع ۲ ، ۲ گرم پودر زنجبیل در روز قند خون ناشتا را ۱۲٪ کاهش داد .

خواص زنجبیل

۶٫ زنجبیل می تواند به درمان سوء هاضمه مزمن کمک کند

سوء هاضمه مزمن با درد مكرر و ناراحتي در قسمت بالاي معده مشخص مي شود.

اعتقاد بر این است که تاخیر در تخلیه معده عامل اصلی سوء هاضمه است.

جالب است که نشان داده شده است که زنجبیل در تخلیه معده در افراد مبتلا به این بیماری سرعت می بخشد.

بعد از خوردن سوپ ، زنجبیل زمان خالی شدن معده را از ۱۶ تا ۱۲ دقیقه کاهش داد .

در مطالعه ۲۴ فرد سالم ، ۱٫۲ گرم پودر زنجبیل قبل از غذا ۵۰٪ تخلیه معده را تسریع کرد

۷٫ پودر زنجبیل قادر است درد قاعدگی را  کاهش دهد

درد قاعدگی، دردهایی است که در چرخه قاعدگی یک زن احساس می شود.

یکی از کاربردهای سنتی زنجبیل برای تسکین درد از جمله درد قاعدگی است.

در یک مطالعه به ۱۵۰ زن دستور داده شد كه برای ۳ روز اول دوره قاعدگی ۱ گرم پودر زنجبیل مصرف كنند

زنجبیل موفق به کاهش درد به همان اندازه  داروهای مفنامیک اسید و ایبوپروفن است.

۸٫ زنجبیل ممکن است سطح کلسترول را کاهش دهد.

مقادیر بالای  LDL (کلسترول “بد”) با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است.

غذاهایی که می خورید می توانند تأثیر زیادی در سطح LDL داشته باشند.

در یک مطالعه ۴۵ روزه از ۸۵ فرد مبتلا به کلسترول بالا ، ۳ گرم پودر زنجبیل باعث کاهش قابل توجهی در اکثر نشانگرهای کلسترول شد

این با مطالعه ای در موشهای صحرایی هیپوتیروئید ، که در آن عصاره زنجبیل ، کلسترول LDL را تا حدی مشابه با داروی کاهش دهنده کلسترول آتورواستاتین کاهش می دهد ، پشتیبانی می شود (

هر دو مطالعه همچنین کاهش کلسترول تری و تری گلیسیرید خون را نشان دادند.

۹٫ خواص زنجبیل می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند

سرطان یک بیماری بسیار جدی است که با رشد کنترل نشده سلول های غیر طبیعی مشخص می شود.

عصاره زنجبیل به عنوان درمانی جایگزین برای انواع مختلف سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است.

در یک مطالعه ۳۰ نفره ، ۲ گرم عصاره زنجبیل در روز به طور قابل توجهی باعث کاهش مولکولهای سیگنالینگ پیش التهابی در روده بزرگ

با این حال ، یک مطالعه پیگیری در افراد در معرض خطر بالای سرطان روده بزرگ این یافته ها را تأیید نکرد

شواهدی وجود دارد ، هر چند محدود ، اگرچه زنجبیل ممکن است در برابر سرطان لوزالمعده ، سرطان سینه و تخمدان مؤثر باشد. تحقیقات بیشتری مورد نیاز است (

۱۰٫ زنجبیل عملکرد مغز را بهبود می بخشد و در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند

استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن می توانند روند پیری را تسریع کنند.

اعتقاد بر این است که آنها یکی از عوامل اصلی بیماری آلزایمر و کاهش شناختی مربوط به سن هستند.

برخی مطالعات در مورد حیوانات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فعال زیستی موجود در زنجبیل می توانند پاسخهای التهابی را که در مغز رخ می دهد مهار کند

همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل می تواند عملکرد مغز را به طور مستقیم تقویت کند. در مطالعه ۶۰ زن میانسال ، عصاره زنجبیل برای بهبود زمان واکنش و حافظه کاری نشان داده شد

۱۱٫ مواد مغذی موجود در زنجبیل می تواند به مبارزه با عفونت ها کمک کند

زنجبیل ، ماده فعال زیستی موجود در زنجبیل تازه ، می تواند به کاهش خطر عفونت ها کمک کند.

در واقع ، عصاره زنجبیل می تواند رشد بسیاری از انواع مختلف باکتری را مهار کند

در برابر باکتریهای دهانی که به بیماریهای التهابی در لثه ها مبتلا هستند ، مانند لثه و پریودنتیت بسیار مؤثر است

زنجبیل تازه همچنین ممکن است در برابر ویروس RSV ، یکی از دلایل عمده عفونت های تنفسی موثر باشد

خواص زنجبیل

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن