تغذیه و آشپزیخواص مواد غذایی

فواید غذاهای تند

فواید سلامتی غذاهای تند چیست؟

فواید غذاهای تند

فواید غذاهای تنداز نظر تاریخی ، افزودنی های تند به غذا باعث جلوگیری از هدر رفتن آن در آب و هوای گرم  ، قبل از اختراع یخچال می شوند. خواص ضد میکروبی کپسایسین حتی ۷۵ درصد از رشد باکتری ها را مهار می کند. افرادی از فرهنگهایی که به دلیل استفاده از ادویه های مختلف زندگی کرده و زنده مانده بودند ، به غذاهای بعدی و غذاهای خوشمزه منتقل شده و جوانه های طعم دهنده ای که مایل به زینک اضافی در مواد غذایی بودند ، منتقل شدند.

در این مطلب ۱۰ فواید غذاهای تند جود دارد.

۱٫تاثیر گزار بر دستگاه هضم 

کپسایسین موجود در فلفل در واقع به عنوان یک ماده ضد تحریک کننده عمل می کند. به افراد مبتلا به زخم سالها گفته شده است که از غذاهای تند داغ خودداری کنند ، اما تحقیقات نشان داده است که فلفل برای زخم مفید است.

به عنوان مثال ، پودر فلفل مقادیر کمی از آنتی اکسیدان ها و مواد شیمیایی دیگر را برای کمک به مسائل گوارشی مانند ، بهبود معده ناراحت کننده ، کاهش گاز روده ، درمان اسهال و عمل به عنوان یک درمان طبیعی برای گرفتگی دردها فراهم می کند.

این کار با کاهش اسیدیته در دستگاه گوارش که باعث ایجاد زخم می شود ، انجام می دهد. همچنین به تولید بزاق کمک می کند و باعث تحریک آب معده در هضم غذا می شود.

فواید غذاهای تند

۲٫موثر بر سلامت قلب

فواید غذاهای تند برای سلامت قلب مفید است و همچنین به سیستم گردش خون کمک می کند و با کاهش کلسترول سرم خون از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و رسوب های چربی را کاهش می دهد و بنابراین ، لخته شدن بیش از حد خون را معکوس می کند. همچنین رگهای خونی را برای کمک به جریان خون رقیق می کند.

۳٫کاهش دهنده میگرن سر

این پدیده همان اتفاقی است که هنگام مصرف فلفلهای گرم برای میگرن روی می دهد. بدن شما نسبت به میگرن حساس می شود و احساس کلی درد کاهش می یابد.کاهش میگرن از دیگر فواید غذاهای تند است.

۴٫تسکین درد مفاصل

فلفل داغ درد مفاصل را تسکین می دهد

با توجه به خاصیت تسکین دهنده درد قوی کپسایسین از فلفل ، می توان برای کاهش ماده شیمیایی P ، ماده ای که حامل پیام های درد به مغز است ، روی پوست اعمال کرد.

در نهایت گیرنده های درد با کم کردن ذخایر بدن خود را بیرون می کشند. هنگامی که این اتفاق می افتد ، کپسایسین به عنوان یک ضد درد عمل می کند. از آن به طور موثری برای زونا و انواع دیگر درد استفاده می شود.

۵٫متابولیسم را بهبود بخشیده و موجب کاهش وزن می شود

غذاهای تند با تولید فرآیندهای گرمازا در بدن ما که باعث تولید گرما می شوند ، میزان متابولیسم را بیشتر می کنند.

این فرآیند از انرژی استفاده می کند و در نتیجه کالری اضافی را می سوزاند. علاوه بر این ، اگر فلفل های گرم در وعده های غذایی صبحانه مصرف شوند ، اشتهای فرد در بقیه روز سرکوب می شود که در نهایت به کاهش وزن کمک می کند.

حتی ممکن است پروتئین ها را در بدن شما تغییر دهد تا با تجمع چربی مقابله کند.

کپسایسین همچنین به عنوان یک روش جامع برای کاهش وزن مورد مطالعه قرار گرفته است. این به طور انتخابی فیبرهای عصبی را ارسال می کند که پیام هایی را از معده به مغز می فرستند.

فواید غذاهای تند

۶- پسوریازیس را از بین می برد

پسوریازیس یک بیماری پوستی خارش دار و در نتیجه لکه های پوستی زشت است. کرم کپسایسین در معکوس کردن ضایعات پوستی ایمنی بدن باعث کاهش چشمگیر تعداد سلول در تکرار و کمک به آن می شود.

۷٫خطر ابتلا به سرظان را کاهش می دهد

از آنجا که تن کپسایسین در گوشت فلفل دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است ، به عنوان یک مبارز سرطان مورد مطالعه قرار می گیرد. این رشد سلولهای سرطانی پروستات را کاهش می دهد ، در حالی که سلولهای طبیعی را بی ضرر می گذارد.

تحقیقات همچنین نشان می دهد مصرف مقادیر زیادی فلفل در برابر سرطان های پستان ، لوزالمعده و مثانه مؤثر است.

۸- با عفونت های آنفولانزا ، سرماخوردگی و قارچ مبارزه می کند

فلفل دلمه ای پر از بتاکاروتن و آنتی اکسیدان هایی هستند که از سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی می کنند و به مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کنند.

تحقیقات نشان داده است که اسپری های بینی حاوی کپسایسین احتقان را کاهش می دهد. افزایش دمای بدن از بلعیدن فلفل های گرم باعث می شود سیستم ایمنی بدن در مبارزه با نورو ویروس (سرماخوردگی) ، ویروس های آنفولانزا عملی شود.

مصرف فلفل با کاهش عوامل بیماری زا قارچ با ۱۶ گونه قارچ مبارزه می کند.

فواید غذاهای تند

۱۰٫از آلرژی جلوگیری می کند

به دلیل فواید ضد التهابی کپسایسین ،غذاهای گرم می توانند به جلوگیری از حساسیت و علائم آلرژی کمک کنند.

فواید غذاهای تند موثر بر تشدید آلرژی است

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن